Over Baas

Baas ontzorgt eindgebruikers en klanten op het gebied van gas, water, elektra, telecom, warmte & koude, maar ook van (beveiligings)installaties, slimme meters en slimme technologie. Dit doen wij voor een tal van opdrachtgevers en klanten in heel Nederland.

Onze opdrachtgevers variëren van nutsbedrijven, netbeheerder en telecombedrijven tot aan gemeenten, industriële ondernemingen en commerciële organisaties. We hebben ruime ervaring met het werken in combinatie verbanden.

Op basis van diverse raamovereenkomsten worden, in opdracht van de relevante nutsbedrijven, waterleidingbedrijven en telecombedrijven, de hoofd- en aansluitleidingen voor alle voorzieningen gelijktijdig aangelegd. Zoals voor Sion, Synfra, GROND'G en Structin.

Over de Meterkast

De Meterkast B.V. heeft een brede achtergrond in de inframarkt. Activiteiten in de ontwikkeling van duurzame energie is bij ons niet bijzonder maar de standaard.

Met onze intrinsieke motivatie en inhoudelijke kennis van de inframarkt helpen we op een professionele wijze de structuur en daarmee het resultaat van organisatie of project te verbeteren. Wij zijn gedreven, vasthoudend en resultaat gericht.

Onze klanten werken met ons samen vanwege onze coöperatieve houding, en zeer doelmatige en effectieve samenwerking.
Over Resolutions

Resolutions U.A. is een samenwerkingsverband van twee noordelijke bedrijven (De Groene Fiscalist en Green Involvement) gespecialiseerd in de plaatsing van zakelijke laadoplossingen.

Onze coöperatie bestaat uit gepassioneerde professionals die naast laadpalen ook zonnepanelen, monitoring, infraroodpanelen, warmtepompen of andere maatregelen installeren.

Bij ons geen uitgebreid rapport, maar hands-on en pragmatisch meedenken in betaalbare en schaalbare oplossingen. Door het combineren van expertises, fiscaal advies en hoge kwaliteit producten levert Resolutions een totaalconcept welke altijd voldoet aan de wensen van de klant.